"Genuineness and traditions of the Sila"

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Designed by Frank Paris
Culatello e Filetto di Bocchigliero
For these products are used the parts of the thigh and the most valuable pork tenderloin, coming from Italian breeding and factories. They are treated and seasoned according to the traditional methods of Bocchigliero. The culatello is manually fenced with rods produced locally to give it the necessary compactness and obtain the optimal product, both in terms of quality and in terms of taste.

Codice prodotto

Tipologia

Pezzatura

Forma
Tempo di stagionatura

CLT1
Culatello di Bocchigliero
2.30 - 2.80 Kg
Lenght 30-38 cm; Diameter 15-20 cm
Over 90 days

FLT1
Filetto stagionato di Bocchigliero
2.50 - 3.50 Kg
Lenght 35-45 cm; Diameter 8-12 cm
Over 55 days
Pancetta tesa e arrotolata di Bocchigliero
Schiacciata di Bocchigliero
Capocollo di Bocchigliero
Ventricina di Bocchigliero
Culatello e Filetto di Bocchigliero
Salamino di Bocchigliero
Salsiccia di Bocchigliero
Soppressata di Bocchigliero
Salame Getra di Bocchigliero