"Genuineness and traditions of the Sila"

Legal and operative site - Via Russi, 26  87060 Bocchigliero  -  Cosenza - Italia - P.IVA: 01610610782
Phone and Fax (39) 0983 996800 - Mobile 333 9092463 - www.getrasila.it
info@getrasila.it - postags@pec.it

Designed by Frank Paris

Codice prodotto

Tipologia

Pezzatura

Forma
Tempo di stagionatura

CAP2
Capocollo di Bocchigliero
1.00 - 1.80 Kg
Lenght 30-35 cm; Diameter 10-15 cm
Over 90 days
Capocollo di Bocchigliero
The carefully selected meat pieces and the very careful processing allow to obtain an excellent and unique product in its species. The compactness of each piece is guaranteed by the fencing with local pipes, carried out manually by the company workers.
Pancetta tesa e arrotolata di Bocchigliero
Schiacciata di Bocchigliero
Capocollo di Bocchigliero
Ventricina di Bocchigliero
Culatello e Filetto di Bocchigliero
Salamino di Bocchigliero
Salsiccia di Bocchigliero
Soppressata di Bocchigliero
Salame Getra di Bocchigliero